Névszámunk általános jellemünkre utal.
Velünk együtt megszületett tulajdonságainkat, képességeinket határozza meg.


Ha Névszámod:1. Az 1-es névszámú emberek vezetésre születtek, mindenhol, minden körülmények között az elsők akarnak lenni. Tele vagy akaraterővel, kitartóan és öntudatosan haladsz célod megvalósítása felé. Akkor tudod a legjobban kihasználni tehetségedet és képességeidet, ha saját elképzeléseid szerint haladsz előre, és nem engedsz beleszólást dolgaidba. Sokszor szembesülsz azzal, hogy mások is tőled kérnek és várnak útmutatást, ezért gyakran neked kell eldöntened, hogy mi legyen az irányadó. Az 1-es névszámmal nagylelkű, bátor, méltóságteljes egyéniség vagy. Fejlett igazságérzettel és felelősségtudattal rendelkezel. Akkor jársz jól, ha függetlenül, mások befolyása nélkül teszed a dolgod. Vigyázz, hogy a benned rejlő agresszió, gőgösség és önzés ne kerüljön a felszínre. Szokatlan mennyiségű energia rejlik benned, ha jól használod ki, sokra viheted.

Harmonikus társad lehet-akár barát vagy partner: a 3-as, 5-ös, 6-os,és a 9-es névszámú személyek. ha Névszámod: 11-> 2.

Általában szelídség, nyugalom és türelem a legfőbb jellemeződ. Szimpatikus egyéniségeddel könnyen eléred céljaidat. Akkor cselekszel jól, ha rendszeretetedet, alkalmazkodóképességedet kamatoztatod, ezt környezeted nagyon szereti benned. Rendszeres hangulatváltozásaid viszont könnyen hátráltathatnak. Gyakran határozatlan vagy, könnyen megingathat mások véleménye, ezen próbálj változtatni, és merj nemet mondani.

Kiváló barátod, társad lehet: 4-es, 7-es és 8-as számú névszámú személy.ha Névszáma: 3.

Intelligens, sokoldalú és rendkívül merész. Kellemes társalgóként, igen kifinomult humorral könnyen boldogul az ismerkedéssel. Kimagasló művészi hajlammal rendelkezik, érdemes lenne kipróbálnia magát valamelyik művészeti ágban. Rendkívül optimista, könnyen alkalmazkodik, egyenesen rajong az új lehetőségekért és kihívásokért. Általában a mának él, nem törődik azzal, mi lesz holnap. Ez tulajdonképpen nem is nagy baj, hisz a szerencse szinte mindig vele van.

Kiváló barátja, társa lehet: 1-es, 5-ös, 6-os és 9-es névszámú személy.ha Névszámod: 4.

Gyakorlatias, szorgalmas, megbízható és hűséges emberként felelősnek érzed magadat, hogy családod, barátaid, partnered is jól érezze magát környezetedben. Szinte bármilyen teljesítmény elérésére képes vagy, csak akarnod kell. Akit nem ismersz jól, azzal szemben könnyen válsz bizalmatlanná. Nagy ritkán kitör belőled az erőszakosság, ezzel csak saját életedet nehezíted meg. Ha eléred sikereidet, kenyérre lehet kenni.

Kiváló barátod, társad lehet: 2-es, 7-es és 8-as névszámú személy.ha Névszámod: 5.

Egyszerűen megbolondulsz, ha unalom vesz körül. Fontos számodra a változatosság, az újszerűség és a haladás. Temperamentumod és mozgékonyságod arra sarkall, hogy ne rettenj meg semmilyen akadálytól. A rutin számodra olyan, mintha börtönbe akarnának zárni. Szereted az életet, s azt, hogy a legnagyobb problémákat is szinte gond nélkül megúszod. Ha rossz kedved van, gyakran szarkasztikussá és kicsapongóvá válsz.

 Kiváló barátod, társad lehet: 1-es, 3-as, 6-os és 9-es névszámú személy.ha Névszámod: 6.

Életed fő mottója: segíteni. Házias, otthonszerető, segítőkész, hűséges, lelkiismeretes, szívélyes és alapjában véve konzervatív vagy. Számodra a család és az ezzel együtt járó értékek az első helyen vannak, ragaszkodsz az otthonodhoz, szereted a gyerekeket, az állatokat és a természetet. A harmóniát, a belső egyensúlyt értékeled a legtöbbre. Még ismeretleneknek is sokat segítesz, ez nálad nem magamutogatás, hanem egyfajta belső késztetés. Komoly műértő és akár műpártoló lehetsz. Nagy valószínűséggel magad is rendelkezel valamilyen művészi hajlammal. Általában vonzó a külsőd és megnyerő a stílusod, ezért könnyen megkedvelnek bármilyen társaságban, gyorsan beilleszkedsz. Alapvető adottságod, hogy a barátságokat ápolod, a viszályokat pedig igyekszel mihamarabb elsimítani - emiatt a kívülállók sokszor határozatlannak, kétszínűnek tartanak. Hajlamos vagy a pletykázásra, önzésre, önfejűségre, önelégültségre.

Harmonikus társad lehet - akár barátként vagy partnerként: az 1-es, 3-as, 5-ös és 9-es névszámú személyek.ha Névszámod: 7.

Zárkózott és komoly vagy, néha jobban a kelleténél. Rendkívül magas intelligenciával rendelkezel, a 7-es névszámú személyek közül kerül ki a legtöbb filozófus, matematikus és zseni. Szeretsz visszahúzódni, a magány a legjobb társad. Ez az elzártság és titokzatosság egyáltalán nem tesz jót neked. Feladatod az, hogy kimozdulj erről a holtpontról, megnyílj a világ előtt, s így nagy fordulatot vehet az életed is.

Kiváló barátod, társad lehet: 1-es, 2-es, 4-es és 8-as névszámú személy.ha Névszámod: 8.

Célod, hogy hatalmad és elegendő pénzed legyen. Gyakorlatias és céltudatos emberként biztos karrier vár rád. Azonban keménységed gyakran önzéssel párosul, és előfordul, hogy olyan dolgokkal éred el célodat, melyek nem túl etikusak. Kevés igaz barátod van, de ez egyáltalán nem zavar. Ha nem tudod elérni céljaidat, összeroppansz, magadba fordulsz és eluralkodhat rajtad a depresszió. A végletek embereként feladatod az, hogy megtaláljad az arany középutat.

Kiváló barátod, társad lehet: 2-es, 4-es és 7-es névszámú személy.ha Névszámod: 9.

Számtalan pozitív tulajdonságod közül legmeghatározóbbak intelligenciád, energikusságod és kedvességed. Idealizmusod néha egészen naivvá és kiszolgáltatottá tesz. Határozottságodat és meggyőzőképességed kiválóan tudod kamatoztatni a munkádban és a magánéletedben egyaránt. Gazdag fantáziád és becsvágyad ösztönösen hajt céljaid elérése felé. A vágyott siker elérése érdekében mindent megteszel, mégis képes vagy a kis akadályok előtt megtorpanni, elbizonytalanodni. Feladatod ezt a tulajdonságodat kiiktatni és még a nehéz akadályokat is könnyű szívvel, magabiztosan legyőzni.

Kiváló barátod, társad lehet: 3-as és 5-ös névszámú személy.

 Cikk küldése