MesterSzámok

A mesterszámok a számmisztika legizgalmasabb részei. Egyszerre öröm és bánat is azoknak, akik ezen számok rezgése alá tartoznak. A 11-es, a 22-es számok viselői több tehetséget, lehetőséget, képességet kaptak, de ezzel együtt több feladatot is! Elengedhetetlen az is, hogy az önismerettel mélyen, behatóan foglalkozzanak, akik ilyen számmal rendelkeznek. Ahhoz, hogy ki tudják használni ezt a ,,mesteri,, képességet, az adott mesterszám alapszámával kell jobban megismerkedni: 11-es esetén > 1+1=222-es esetén > 2+2=4. Ezeknek az alapszámoknak a részletes ismerete segíthet ahhoz, hogy fejlesszék önmagukat és gondolkodásmódjukat, ami a kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb élethez vezet.


10>1

A teremtett világ mesterszáma, a világegyetem végtelenségének és teljességének szimbóluma. Uralkodója a Nap, ,,Isten képmása,, ezért viselője rendkívüli kisugárzású, karizmatikus ember, aki már puszta jelenlétével felhívja magára a figyelmet. A Nap száma. Ha ezt a számot hordozzuk magunkban, akkor világmegváltó gondolataink vannak, egyéni elképzeléseink vannak, melyeket különleges elhivatotsággal valósítunk meg. A kiválasztottak számaként is szokták emlegetni a tízest.  Kivételes tehetségük van ahhoz, hogy jó vezetők legyenek, nagy tömeget irányíthatnak. Gyakran dönt sokakat érintő kérdésekben. Könnyen lehet, hogy politikus, szónok válik a tízes számú emberből.


11 >2

Az egyik mester szám, a 11, igazi erőhöz kapcsolódik; ez jelenti a fizikai és lelki erőt is. Ez az erős személyiség, azért lényegében mindent véghez tud vinni, amibe bele kezdett, de ügyelnie kell arra, hogy befolyását ne használja fel önző célokra. Határozott, bátor, energikus, könnyen kivívja mások tiszteletét és csodálatát. Vezető egyéniség. Képes érzelmeit kifejezésre juttatni, ezért nem szenved hiányt szeretetben. Megvan rá a képessége, hogy másokat ösztönözzön megfelelő példa mutatásával.


22>4

A tökéletes számnak tartják. A 22-es szám a napenergiával és a földi ambíciók beteljesedésével kapcsolatos. Akiknek ez a mester szám az életszáma, valószínűleg az élet minden területén tökéletes harmóniát élvez. Lehetőségei határtalanok, mély tudása és megértése képessége teszi arra, hogy másokat segítsen és a megvilágosodás útjára vezesse őket. Az egyetlen veszély abban rejlik, hogy hajlamos pihenni a babérjain, mert azt hiszi, hogy amiért sokat tud és bölcs, már nincs mit tanulnia. Ha egyszer megérti, hogy a pénz nem minden, akkor tovább tud lépni.