A létezésben semmi sem véletlenszerű

A csodálatos ősi magyar nyelvünkben nézd meg a ,,vél-e-tlen,, szót. Így, fosztóképzővel azt jelenti, hogy az a dolog ,,még nem volt vélve,, még nem volt kigondolva, senki által. A létezésben nincsenek véletlenek. El ne hidd, hogy a neved és a születési számod (év-hó-nap) véletlenszerű. Te magad döntöttél róluk egy felsőbb tudatszinten. A spirituális tudomány azt mondja, hogy mielőtt egy lélek a fényből leszületik ebbe az anyagi világba, tervszerűen választ magának egy életfeladatot, a feladat megéléséhez optimális körülményeket: nemzetet, családi környezetet, szülőket, valamint dönt a nevéről és születésének precíz időpontjáról. Olyan nevet és születési dátumot választottál hogy ezekbe egyszerű számítási módszerekkel bele legyen kódolva az életfeladatod. Játssz egy kicsit a gondolattal. Mi lenne, ha rendelkezésedre állna az a megoldókulcs, amely dekódolja neked itt a fizikai világban, hogy te magad miről döntöttél egy felsőbb tudatszinten? Ez egy ősi tudás, amit az egyiptomiak több ezer évvel ezelőtt használtak, majd feledésbe merült, most pedig szellemi vezetőnk,

Villás Béla összerakta és odaadta tanárainak. Egész napos tréningünkön veled is megosztjuk a megoldókulcsot, hogy te is tudd dekódolni magadnak, amiről egy létsíkkal feljebb döntöttél. Kapsz tőlünk egy ,,térképet,, hogy a születés és halál közti labirintusban könnyebben tájékozódva tudd megélni az életfeladatodat, ne kerülj rendszeresen zsákutcákba, és ha azt éled ami miatt lejöttél, akkor a buktatók is kisebbek lesznek. Kinek és mikor ajánljuk: Mindenkinek, és bármikor!

  • Ha többet akarsz megtudni magadról: Ha nehezen tudod elfogadni önmagad, ha elégedetlen vagy magaddal, az életminőségeddel. Ha már belefutottál olyasmikbe, hogy hiába tettél meg minden tőled telhetőt, mégsem működött, mégsem sikerült (lehet, hogy nem a Te utad?). Vagy ha ezt eddig szerencsésen elkerülted, és ezután sem vágysz rá. Ha nem tudod eldönteni, melyik életterületedbe fektess több energiát, és melyikbe ne.
  • Ha jobban meg akarod ismerni a párodat: E módszer segítségével jobban megismerheted, többet megtudhatsz a ,,működéséről,, erősségeiről, gyengeségeiről, az élet különböző területeihez való hozzáállásáról, ezáltal könnyebb lesz megértened, elfogadnod, segítened, így szeretned is könnyebb lesz Őt.
  • Ha van már gyermeked, vagy még nincs, de szeretnél, és ismerni, megérteni, elfogadni, segíteni szeretnéd: Ha még nincs gyermeked, de szeretnél, nagyon hasznos segítség számodra (számotokra) ez a módszer. Képzeld el, hogy mennyivel többet tudsz gyermekednek már a születése pillanatától segíteni, ha többet tudsz az életfeladatáról, a milyenségéről, a gyengeségeiről, az erősségeiről. Ezáltal jobban fogod ismerni, így nem fogod más irányba terelni, hanem tudod, hogy hogyan, miben segíts neki. Ha van már gyermeked, mindegy mennyi idős, bármikor is ismerkedsz meg e módszerrel, onnantól kezdve segítség mindegyikőtöknek. Minél többet tudsz gyermekedről, annál jobban engeded, sőt segíteni is tudsz neki, hogy a saját útját járja, a saját életét élje.
  • Ha nem érted, nehezen fogadod el a szüleidet: Ugyan az érvényes rájuk is mint a párodnál, vagy a gyermekednél. Megismerés = Megértés = Elfogadás  
 Cikk küldése